Huminiqum

Az immunrendszer a szervezet legnagyobb védőbástyája, amely egy rettentő komplex és bonyolult védekezőrendszer. Felelős a szervezetbe kerülő baktériumok és vírusok elleni küzdelemért, valamint az ő feladata a megfelelő védekezés kiépítése is. Az immunrendszert megfelelő vitaminok, tápanyagok és ásványi anyagok rendszeres, elegendő mennyiségű fogyasztásával hatékonyan támogathatjuk és segíthetjük. Ma már számos olyan kiváló étrend-kiegészítő létezik, amelyek fogyasztásával az immunrendszer támogatása mellett más módon is segíthető az egészség fenntartása. A következőkben megismerhetjük a Huminiqum étrend-kiegészítőt, amely elsősorban huminsavat, fulvosavat és máriatövis kivonatot tartalmazó termék. 

A Huminiqum két legfontosabb hatóanyaga a fulvosav és a huminsav, ezek mellett a készítmény tartalmaz C-vitamint, máriatövis-kivonatot és minden ásványi anyagot, amire szervezetünknek szüksége van: szilíciumot, vasat, cinket, mangánt, bórt, rezet, molibdént, jódot, szelént és krómot. 

A Huminiqum és a három legkiemelkedőbb összetevő

A Huminiqum egy rendkívül hatékony immunerősítő, amely alkalmas roborálásra, méregtelenítésre és nehézfémek kivezetésére a szervezetből. Ajánlott mindazoknak, akik szeretnék ellenállóvá tenni szervezetüket betegségekkel szemben, vagy akik egy komolyabb betegség után legyengültek. Kiváló kiegészítője a tavaszi-őszi méregtelenítésnek.

A Huminiqum lúgosításra is alkalmas, bármilyen lúgosító diéta kiváló kiegészítője, továbbá vérszegénység vagy vashiány esetén ugyancsak ajánlott.

 - huminsav: A huminsav egy természetes molekula, amely egyre nagyobb szerepet kap mindennapjainkban a megelőzésben és az egészséges életmód megőrzésében egyaránt. A huminok családjába tartoznak a huminsavak és a fulvosavak, amelyek önmagukba számos ásványi anyagot tartalmaznak, mindezeket a legjobban hasznosítható formában. A huminsavak számos egészségügyi előnnyel rendelkeznek. Serkenthetik a szervezetünk méregtelenítési folyamatait, jótékony hatással vannak a bélrendszerre, valamint az immunrendszerre egyaránt. A huminsavak emellett segíthetik a tápanyagok felszívódását és az emésztés folyamatát is támogathatják. Csökkentik a szabad gyökök okozta káros hatásokat, védik az agyat, valamint különböző fájdalmak      csillapítását is képesek segíteni. A huminsavak továbbá hozzájárulnak a szervezet elsavasodásának megelőzéséhez, valamint antioxidáns hatásainak köszönhetően a bőr szépségének megőrzésére is pozitív hatással vannak. 

 - fulvosavak: A huminsavak és a fulvosavak rendkívül hasonlóak, a kettejük közötti különbség elsősorban a molekulaszerkezetben keresendő. A fulvosavak jobban képesek alkalmazkodni a környezetükhöz, biológiailag nagyon aktívak, és többféle feladatot is képesek ellátni a szervezetünkben, valamint könnyedén áthatolnak a sejtmembránon, és képesek nagy mennyiségű tápanyagot szállítani a sejtekbe.

A huminsavakat és a fulvosavakat érdemes együtt fogyasztani, hiszen képesek egymás hatásait is felerősíteni. A Huminiqum étrend-kiegészítő nem hiába tartalmazza mindkettőt egy termékben. E nagyszerű és sokoldalú étrend-kiegészítő harmadik legfontosabb összetevője a máriatövis kivonat.

Máriatövis

Ez a sokoldalú növény egyike a legrégebben ismert gyógynövényeinknek. A modern kutatások bizonyították, hogy a növény aktív hatóanyaga, a silymarin igazán hatékony májvédő. A máriatövis háromféleképpen képes védeni a májat: stabilizálja, erősíti a májsejt membránokat, továbbá hatékony antioxidáns, valamint serkenti a májsejtek termelődését. 

A Huminiqum tehát kiváló étrend-kiegészítő, amely többfél jótékony hatással van az immunrendszerre, valamint a méregtelenítő folyamatokra egyaránt. 

 

C-vitamin termékek ITT
Népszerű

Huminiqum huminsav alapúszirup 250ml

Huminiqum huminsav alapú szirup 250ml

Ásványi anyagokat, mikroelemeket, nyomelemeket, C-vitamint, fulvosavat, huminsavat és máriatövis kivonatot tartalmazó étrendkiegészítő.

Ár: 4790 Ft
Megnézem
Vélemények (1)